Plaques

plaques de cava, escumosos, cidra, cervesa, etc.
 • Plaques

  Hem fet una aposta decidida de personalització dels nostres productes amb l’objectiu d’adaptar-nos constantment a les demandes dels nostres clients.

  Disposem d’un departament gràfic complet, especialitzat en l’elaboració de propostes creatives segons les necessitats dels nostres clients. Podem oferir offset per a grans produccions, tampografia d’alta qualitat o tampo til per a les produccions mitjanes i la innovadora iPlack per a petites quantitats.

  També podem fer combinacions d’impressió, embotició, encunyació i làser.

 • Litografia Offset

  La gran velocitat de producció el converteix en el sistema ideal per a produccions mitjanes i grans. La quantitat mínima és de 36.000 plaques. Ens permet aconseguir acabats d’impressió de bona qualitat (175lpp). Actualment és el sistema d’impressió més utilitzat.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com tampografia , tampo til, iPlack, làser i encunyació.

 • Tampografia

  El sistema d’impressió desenvolupat per Sàbat permet imprimir sis tintes al mateix moment, aportant-nos la visió immediata de la placa amb tots els colors. Permet oferir una qualitat molt elevada, comparable a la les revistes especialitzades en la divulgació fotogràfica (300 lpp).

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com làser, encunyació i embotició.

 • Tampo Til

  Sistema desenvolupat per imprimir anagrames, escuts, lletres i dissenys en general que requereixin poca aportació de tinta, (una o dues tintes com a màxim). Permet imprimir el mateix anagrama sobre diferents fons de colors (n’hi ha 36 de diferents). La quantitat mínima és de 12.000 plaques.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com embotició i tampografia.

 • iPlack

  Amb la voluntat de satisfer la demanda dels nostres clients, Sàbat ha desenvolupat un nou sistema d’impressió, l’iPlack, que ens permet imprimir petites tirades de plaques. Noves presentacions, productes selectes o petites produccions ja es poden imprimir a tot color i amb qualitat fotogràfica.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com embotició i encunyació.

 • Embotició

  Permet personalitzar plaques amb relleu, tant en negatiu com en positiu. És molt apropiat per a grans tirades, obtenint una personalització de la placa amb un cost molt reduït.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com offset, tampografia, làser, iPlack o simplement sobre llauna estanyada o esmaltada.

 • Encunyat

  Permet personalitzades plaques amb relleu negatiu. Té més definició que l’embotit, ja que el procés consisteix en introduir un mascle sobre la placa aplicant-li tonatge fins que el material flueix, quedant gravat l’anagrama del mascle. És el sistema utilitzat per la fabricació de les monedes.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com offset, tampografia, lasa, iPlack o simplement sobre llauna estanyada o esmaltada.

 • Làser

  La personalització de plaques amb làser és molt versàtil. S’obtenen gravats amb molta definició, permetent tant anagrames, escuts i numeració de produccions.

  Permet la combinació d’altres sistemes de personalització com offset, tampografia, tampo til o simplement sobre llauna estanyada o esmaltada.